Diensten

Wij bieden verschillende standaard pakketten aan in de regio Son & Breugel. Wilt u een afspraak maken, mochten er andere problemen zijn of wilt u graag een pakket op maat neem dan contact met ons op.

Windows problemen:

Ervaart u problemen met Windows, zoals traag opstarten, ongewenst gedrag zoals pop ups of start uw computer niet meer op, dan heeft u waarschijnlijk last van virussen of programma’s die de opstart vertragen. Wij lossen dit voor u op vanaf €15,-.

Smartphone of Tablet problemen:

Heeft u problemen met uw Smartphone of tablet? Is deze traag en sloom of krijg u bepaalde apps niet geïnstalleerd. Ook voor dit probleem kunnen wij een oplossing bieden. Wij lossen dit voor u op vanaf €10,-.

APK beurt:

Computers worden na verloop van tijd traag,  langzaam en de nodige stof hoopt zich op. U kunt een abonnement afsluiten waarbij wij jaarlijks de computer na kijken, opgehoopt stof verwijderen en kijken naar een aantal standaard pijnpunten zodat hij er weer lange tijd tegen aan kan. Dit kan afgesloten worden vanaf €40,- per jaar.

Windows (opnieuw) installeren:

Soms is het fijn om weer met een schone lei te beginnen, wij installeren een nieuwe Windows versie of upgraden voor u een bestaande Windows versie. Afhankelijk van de software die erbij geleverd moet worden bieden wij dit aan vanaf €30,-.

Computer bouwen op maat:

Wilt u een nieuwe computer en heeft u specifieke wensen? Wij kunnen u adviseren over de onderdelen, de computer vervolgens bouwen en installeren zodat u een computer heeft die voldoet aan uw wensen. Wij bieden dit aan vanaf €50,-.

Hulp op afstand:

Een software probleem waar u niet uit komt, een Excel berekening die geen goede input ontvangt of bijvoorbeeld een Word layout die niet in de gewenste vorm is. Wij bieden ook hulp op afstand aan, met het programma Teamviewer kunnen we met u mee kijken en u helpen daar waar het gewenst is. Prijzen vanaf €15,-.

Aankoopadviezen:

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende keuzes en technische benamingen waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begrijpen dit en willen u graag helpen bij het maken van de juiste keus. Wij veranderen uw wensen in producten.

Nieuwe laptop/computer installatie:

Bij de aankoop van een nieuwe laptop/computer staat er vaak een hoop rommel mee geïnstalleerd, denk daarbij aan trials van bijvoorbeeld Office, virusscanners en software die u niet gebruikt. Wij scannen graag uw nieuw gekochte product op dit soort software en zodat u na uw aankoop kunt genieten van de beste gebruikerservaring. Vanaf €15,-.

Website bouwen op maat:

Heeft u een klein bedrijf, een webshop, hobby, (sport)club of iets anders waar u een website voor wilt hebben. Wij bouwen websites op basis van WordPress op maat en kunnen u begeleiden bij het kopen van een domein, hosting en/of e-mail. We veranderen uw wensen in een mooie website. Een aantal voorbeelden van websites die we beheren zijn: Scouting Mgr. Bekkersgroep, Vlooienmarkt Mgr. Bekkersgroep, Kids Survival DayDroomhuisje aan zee en natuurlijk onze eigen website

Netwerk installatie:

Heeft u net een nieuw internet abonnement genomen, maar moet dit nog geïnstalleerd worden? Vergeet die dure monteur en schakel ons in. Wilt u uw bestaande netwerk uitbreiden met een nieuwe router, draadloze printer of NAS? Wij zorgen ervoor dat alles optimaal met elkaar samenwerkt. Prijzen vanaf €15,-.

Mocht uw probleem er niet tussen zitten, wilt u graag een prijsopgave of een afspraak maken. Neem dan contact met ons op.